dimecres, 13 de gener del 2010

OLZINELLADA

Despres de unes quantes setmanes, fer un resum exacte del que va ser l´olzinellada, seria com posar un partit per la tv  de fa dos mesos, que a ningú l´intereseria gaire, per tant parlare més de sensacions.
Per mi l´Olzinellada no es una kdd,ni una endurada, ni una reunio,és quelcom més especial,és la plasmació d´hores i hores  de treball amb sol, amb pluja, amb vent,de solitud enmig del bosc espès,a vegades trencada per la fressa d´algun cabirol o un senglar, de natura,però també de  bronques de la familia, de sortir ràpid de la feina per menjar un bocata i anar a cavar una mica... en fi d´irracionalitat, però d´energia i vida.
Això fa que aquestes baixades siguin les més especials per mi, ni la millor baixada de qualsevol bikepark ni el millor bosc del North Shore Canadenc, ni el descens més abrupte que us podeu imaginar,res si podria posar al costat, i no és perque siguin millor, ni més divertides, ni més tècniques, simplement és que son més especials perquè les he parit i suat.
Gràcies a tots per l´assitència fins  aviat.

4 comentaris:

  1. En aquest cas no cal esperar cap foto o video , ja esta tot dit.....

    Ets un currante Masdi , púc asegurar que l'he trobat en plena tempesta amb les eines d'anarí de cara!!!!

    Fins aviat!!

    ResponElimina
  2. I tant, me´n recordo perfectament va ser el dia que ens vam coneixer, a ca l´agusti i plovia moltíssim je,je,je.


    Fins aviat crack

    ResponElimina
  3. Doncs cuant vulguis fem un DH , es cuestïo de veure llocs interesants i mans a l'obra , que s'acosta l'estiu i cal tenir algu aprop per treure's el mono.....ja em dirás que et sembla!

    Cuide't!!

    ResponElimina
  4. El dia que vulguis quedem, per anar a inspeccionar, ara estem fent una zona que es més enduro que no descens, però amb saltets i alguna pedra.La continuació podria ser més de descens...

    Joan per seguir tot el que fem entra al foro dels trencadurs.
    Ens van fer fora els fatxes del foromtb i el Carpy dels trencacames ha montat el foro.

    http://trencadurs.foroactivo.net/forum.htm

    ResponElimina