dimarts, 7 de juliol del 2009

THE TRENCA DAY

El diumenge vaig quedar amb uns quants trencacames,que molt gentilment amb van preparar la ruta de la I trialerada Trencacames. Va ser una sortida ràpida i intensa, a les 11:30h estava a Casa, i es que aquests trencas tenen un ritme infernal!!!. Tota la ruta va per la part baixa del corredor, es un puja i baixa constant.Vam fer 5 trialeres o baixades. Les mes conegudes eren l´imposible, i el descens de la ballena(a on entreno a vegades entre setmana).Segons el recorregut d´en Carpy vam fer:  Pujar per collsabadell,després vam anar a buscar la baixada de ca l´arenas (trialera rapida facil i divertida.), vam pujar a can Miloca i vam fer l´imposible, la veritat es que m´esperava més d´aquesta baixada mitica, el problema es que esta destrosada per l´aigua i les motos i clar fa honor al seu nom.Hi han trossos que son "imposibles" de baixar sense posar peus, això si hi haig de tornar perque hi ha un escaló que m´esta esperant, dient-me que el baixi je,je,je.
Despres d´esmorzar vam fer la baixada de la font del ferro ( super rapida amb molt de flow sense gaire pedra super divertida).Més tard la trialera de can sabe, aqui pasava una mica com l´imposible trossos guapos de pedres i arrels,però altres amb xargalls imposibles que tallaven una mica el rotllo.Per acabar pujada pels maristes i la sempre increible i mitica Ballena, un luxe.
En definitiva un dia molt complert i divertit, amb la bona  companyia dels meus companys habituals de rutes.
Una altre conclusió seria que si tots els que van en moto anesin a on els pertoca i no es fotesin per la primera trialera o descens que veuen, el bosc estaria més ben cuidat i nosaltres disfrutariem d´unes baixades magnífiques.



4 comentaris:

  1. Bona matinal el diumengue .Aqui el video tot sembla molt facil .

    ResponElimina
  2. Sempre dona aquesta sensació en els videos que tot és molt fàcil.
    Pero els que vam acudir,sabem que no era així.

    ResponElimina
  3. Bona sortida malparits!!!!
    M'ha agradat el comentari..
    "amb la bona companyia dels meus companys habituals de rutes."
    Ja hera hora que sortisis del armari XDDD Ja pots cambiar-li el nom al blog!!!
    I encara que em fan la mateixa nosa que tu, les motos tenen el mateix dret que nosaltres a pasar per el bosc, o sigui cap dret!! nomes camins de mes de 3 mts. o sigui que d'acord amb la teva llei de Prohibit prhibir, jo no remenaria molt la merda!!
    Ens veiem, Diumenge!!!

    ResponElimina
  4. Els trencacames els considero com la meva colla.

    Referent a les motos, jo en cap moment he dit que es tindria que prohibir-lis el pas, es més un tema de concienciació d´ells, perque s´ha de ser una mica curt de gambals pujar a tope per la ballena, un descens de bicis, on el més probable es que et trobis bicis de cara...
    I referent a les altres trialeres que vam baixar,evident que tothom pot anar a on li dongui la gana,pero son llocs que practicament no els hi passa el manillar, i a sobres van estripant cap amunt,carregant-se tot el que troben.A veure hi han moltes zones tipo linies de llum a on baixen i pujen motos i estan petades per les bicis, jo mai he sentit a cap biker queixar-se per aquest fet, si pots hi baixes i si no no, son les seves zones, ara que es fotin a tot arreu sense mirar prim que vols que et digui...
    Segur que hi han moteros concienciats del tema i que respecten a tothom, pero hi han d´altres que l´unic que els importa es dona gas i estripar, i llavors quan s´en carregat la trialera en van a buscar una altre.Simplement es la llei del més fort.

    ResponElimina