dilluns, 4 de maig del 2009

LA TRENCADUR


Ja està!!!, la 1ª edició de la trencadur és un fet. Despres de mesos de sentir- ne parlar i de veure com es curraven el recorregut els trencacames, i els nervis que tenien perque tot sortis be, nomes puc dir una cosa, Felicitats i gràcies per el dia d´enduro que hem viscut.
Desde el meu punt de vista la Trencadur fa honor al seu nom, es dura, dura, te el segell propi dels seus propietaris,ja,ja,ja.
Tots els fun&nyam sabem que quan fas un recorregut dels trencacames, les trialeres, primer les tens que suar amb unes bones pujades, i així ha sigut.
Es el que m´agrada d´ells ("son unos tipos duros" com deia la gent durant la ruta.) que tant et pujen la pujada més bèstia com baixen per la baixada més increible.
Encara que haig de puntualitzar, que la meva visio de la pedelada pot ser un pel subjectiva,ja que he estat tota la setmana malalt i el meu estat de forma era lamentable, i clar he acabat amb unes bones rampes, per cert la prova del delicte segur que la podeu veure al video del Sergi, perque el tio no en deixa passar ni una, i mentres estava al terra estirat i mol ben ates per el GPS s´ha recreat amb uns bons primers plans ja,ja,ja.
I ja que les pujades eren dures les trialeres han sigut fantàstiques hi havia molt corriol barrejat amb baixades molt pronunciades i tot això amanitzat amb salts,escales i pasarel.les per tots els publics.
El recorregut te zones molt tècniques que posen els pels de punta, com per exemple el primer salt que et trobes "made in Kulajy" que sembla mes  una rampa  d´ala delta que un salt ji,ji,ji.
Pero això si, per el qui no s´atraveix a fer salts besties despres en te molts de més petits per anar-se superant.
Per cert, tota l´organització ha sigut de luxe, la cursa estava molt ben senyalitzada i havien dos avituallaments, que encara que anavem dels ultims mai ens ha faltat de res.
L´unica pega la caiguda d´en Nico, que en un principi i per sort semblava més greu del que ha sigut al final. ANIMS NICO!!!  Segur que aviat et veiem donant pedals.
Els altres fun&nyam han tingut sort diversa. En Pep amb la seva flamant Dune que ha pogut exprimir bastant, amb molta mala sort a trencat la tija  hi ha abandonat. L´esther tot i portar "el guapo" semblava que portes la Zesty, perque ha posat la directe, i ja no l´hem vist més.
I l´ALeix en sergi i jo em anat fent xino- xano  repetint zones i fent fotos.
Avui tambè em tingut l´oportunitat de compartir ruta amb membres dels freemaresmes (en rubi i en Santi), pero renoi com esta de fort en Rubi, amb una banshee de més de 20kg ningu el podia seguir, al final tant ell com en Santi han apretat i ja no els hem vist fins la meta.
Tambe he tingut la sort de compartir ruta amb el Manolo(GPS) el creador de la diferent, i el seu amic Ramon, company de rampes, que l´un per l´altre ens em anat animant fins el final.
I en Carles, l´amic de l´aleix que tambe em compartit un bon tros de ruta, fins que ha agafat una bona pajara hi ha tingut que abandonar.
I es que avui amics trencacames ens heu destrossat!!! juas,juas,juas.
Ara bè, ens heu tractat  com uns reis, es un plaer compartir dies aixi amb vosaltres, no em cansaria de donar-vos les gràcies per tot, per el tracte, per la ruta i per el dinar que ha sigut collunut.

Gràcies.

Aqui teniu una petita mostra de com es veu la trencadur sobre la bici


Les fotos del ferran i el gps.


Els fun&nyam preparats per donar guerra.


En Sergi saltant el tallat natural.

En rubi saltant la fusta.

L´aleix feliç despres de saltar i haver-se fotut una pinya ja,ja,ja.

15 comentaris:

  1. Esta fuerte el Rubi, ehhh???? ;)
    Si yo huviera ido, que no pude. Seguramente hubieramos ido juntos, ya que yo tampoco soy capaz de segir el ritmo del Rubi.
    Nos vemos, Devil- (Abel).

    ResponElimina
  2. David ets un fenomeno, molt bona cronica i un video guapissim ( ja comeses a controlar la camara), va ser un autentic luxe que els Fun and Nyam etiguesiu presents, vosaltres no falleu mai.
    Sento lo den Nico espero que es recuperi aviat.

    Kulajy

    ResponElimina
  3. Abel , no dijiste que el sabado dejaste al Rubi tocado......El tio tirar como un condenado y los saltos le tiro a todo, como os gusta sufrir a los freemaresme....

    ResponElimina
  4. ups me olbide de firmar el mensaje

    Kulajy

    ResponElimina
  5. David, no tiris l'archiu del tros de les pasareles, que el vull posar en el video que fare, si no et sap greu, la camera aquesta es espectacular, m'encanta la presa, llastima que no vas grabar mes :-(
    Una bona cronica, i no et preocupis per el tema de les rampes, que no quedaras per mentider!!!
    Sergiktt

    ResponElimina
  6. Devil: Te lo juro es imposible, llevar su ritmo. Tanto el rubi como el Santi llegaron mucho antes que nosotros y piensa que la trencadur era mucho más dura que la diferent...
    Kulajy: els fenomens sou vosaltres, per montar tots aquests "saraos".

    Sergi:tranquil que no borrare res.

    ResponElimina
  7. Molt bones a tots!
    jo i dos amics meus vem estar ajudant a un noi que va tenir una caiguda bastant forta a la endurada,i el va haver de venir a buscar l'ambulància, em va sembla veure que portava una camisa dels fun and nyam... no ho se, potser m'equivoco, doncs res, era per saber com estava, i desitjar-li una bona recuperació i que esperem que es recuperi ben aviat!
    Salut a tots, i moltes felicitats tant a vosaltres, com als trencacames i al SergiKtt, us ho correu molt i molt!! i ens feu disfrutar seguint als vostres blogs!!
    Fins a la propera
    Cerve

    ResponElimina
  8. HOLA CERVE

    SÍ, el noi es dels fun and nyam i es diu Nico. Fa poca estona he parlat amb ell, i esta be, per el que podia haver sigut.Te diversos cops i un dit trencat pero res mes.
    Segur que es recupera ben aviat.
    M´agrada llegir que la gent segueix els blocs, i disfrutant fent-ho.
    ADEU.

    ResponElimina
  9. Y los que no fuimos tambien la seguimos ;)
    Por cierto, he visto en las fotos que habia mucha gente con integral. Que montaban un Allride? XDDDD

    ResponElimina
  10. Nico ANIMS I AVIAT AMB BICI UN ALRE COP
    DAVID la culpa del nivell de dificultat dels primers salts es del teu amic el Sergi que tot ho trova facil i teniem que anar pujant el nivell .El tourini es un regal del Kulajy
    Pero a part de patir a les pujades tambe ho heu passat be @10

    ResponElimina
  11. A mi el nivell de dificultat em va semblar perfecte, tothom tenia reptes a superar,desde el salt mes petit al salt mes alt.Jo vaig saltar el salts del meu nivell i vaig marxar molt content.

    EL tourini, ja va ser mes putada ja,ja,ja. Tots els que anavem junts el vam pujar practicament tot a peu.

    ResponElimina
  12. Bon dia.

    Soc en Nico i primer de tot vull donar les gracies a tothom que em va ajudar i molt especialment a la colla d'en Cerve, Organització, Funs...
    El resultat ha estat 1 dit i 3 costelles trencades, el que vol dir que tardaré unes setmanes a poder acompanyar-vos pedalant.
    P.D. Algú s'ha preocupat en saber com està la alzina?

    AVALL!!!

    ResponElimina
  13. Be, veig que l'humor no se't va trencar!! Tiu a millorar, a veure quan tornem a visitarla i la miras tu mateix.
    ;-D

    ResponElimina
  14. Cagon l´olla, quan torni a veure l´alzina li dic que això no es fa, la mare que la va... ja,ja,ja.

    Com diu el sergi el més important es agafar-se les coses amb humor i positivament. Ara toca recuperar-se i aviat a tornar-hi.

    adeu.

    ResponElimina
  15. Nico amins que aixo no es res jejej si en el co d'un altre es molt facil de dir .Animat i aveura si ens veiem pedelant aviat,No pateixs per l'alzina que l'altre dia la cabrona estava ben dreta @10

    ResponElimina