dilluns, 20 d’abril del 2009

Enduraid.......la clàssica



Si els carreterus, o els rallieros tenen clàssiques, els endurerus (o els que intentem ser-ho ja,ja,ja.) tenim marcat a finals d´abril el calendari amb vermell, es l´hora de l´enduraid la ruta de totes les rutes endureres. Com cada any toca anar a Sant Joan de Vilatorrada, o Sant whistler de vilatorrada com diuen els d´allà. Aquest any durant tota la setmana ha estat molt estresant que si plouria que si no que si l´argila,que si l´any passat va ser un desastre, pero no sé si ha sigut el sant Whistler o que, pero avui ha fet un dia espeterant, el terreny estava de conya tenia molt grip i ha sigut la bomba.
D´entrada sempre costa aixecar-se a les 6:OO am,pero un cop posat entres ja en situació , i et comença a vindre aquell formigueig a la panxa de nervis previs a la cita.
Aquests nervis et passen quan arribes el lloc i veus l´ambientaso que hi ha i comences a saludar la gent.Com haviem fet fa dos setmanes vam quedar amb els freemaresmes a l´autopista i desprès tot junts amb comitiva  ens hem dirigit cap  a Sant Joan. Allà ens hem reunit tots amb el nostres inseparables amics trencacames i amb la secció fun and nyam de Cardedeu els mosqueters (amb la baixa molt notoria d´en yago que avui li tocava treballar), Però amb l´incorporaciò d´un nou mosqueter en juan Carlos, que ha deixat el pavelló molt alt dels mosqueters.
Aquesta vegada he fet al reves que a la diferent i no he començat gens fort m´he dedicat a disfrutar, de  cada trialera, i de cada salt i es que l´Enduraid es una ruta increible , no et deixa respirar d´emocions, es molt corriolera i no es  gaire dura fisicament. No he patit gens i s´ha fet molt curta, hauria estat 2 hores més pujant baixant i saltant, i es que he disfrutat molt.
Es el tercer any que hi vaig, el primer va ser una mica de prova, el segon amb la pluja va ser molt deslluit, i aquest any ha sigut la confirmaciò de que es una ruta de puta mare.
Les trialeres no es que siguin molt dificils,menys algun punt en concret, pero la barreja de corriol amb trialeres i amb salts per tots els públics fa que sigui increible.
Quan arribes a la zona only bikers veus el somriure i la felicitat de la gent de compartir un dia tant especial.
Crec que es la pedalada que reflexe més bé (junt amb la diferent i proximament esperem que la trencadur) la filosofia endurera del bon rotllo.
La ruta en si ha sigut la de sempre amb alguna novetat,pero es que sincerament no necessita gaires retocs,casi tota l´he fet amb els mosqueters ( en Housey,en Victor i en Juan Carlos), que ens ho hem passat pipa repetint zones.I tambè aquesta vegada he tingut l´oportunitat de rodar amb els freemaresme (en Ruby, l´Abel, el Jose i el Santi)  que son una colla collunuda i que no paren de fer conyes i crear ambient, son uns maquines sobre la bici i com a persones.
AH! i també amb l´Albert de Girona, que li he probat la demo i quin merit te fer rutes amb aquesta bici i un sol plat.
Dels trencacames ja no dic res perque es evident que son com la meva colla, i es un plaer rodar tants caps de setmana junt amb ells (avui eren en Jordi "kulajy", en Jordi Gil, l´Alberto i en Jaume). 
I es que es un plaer compartir ruta amb gent així, ja que sense ells no seria el mateix.
De coses negatives destecar, que soc un desastre, i el no portar piles de recanvi, la càmara que portava al casc ha gravat poca estona i tot el que tinc no val gaire la pena. Encara que us haig de dir que si voleu veure videos guapos, tant l´Abel en la seva web,com en Sergi en el seu blog en penjaran.
I la segona es comprovar que cada vegada som menys funs que ens apuntem a les cites endureres, a veure si això va canviant en les pròximes cites.

Pero deixant de banda aquests punts ha sigut un dia fantàstic, si heu arribat fins aqui heu vist que la paraula que es repeteix més es disfrutar. i es que l´Enduraid es fun ,fun ,fun.

fotos 



En sergi volant la " super"



L´abel també a la super i amb molt estil




En jordi gil a la mini, pero tambe va fer l´only bikers



En jose a la super i demostrant de la pasta que estant fets els freemaresmes


En victor el mosqueter.


En kulajy sense comentaris stumpjumper 120mm.

En santi amb l´intense de rally increible.


En ruby express i les seves volades.


I aquest, em sembla que no el conec pero te un "estilaso" que ti cagues ja,ja,ja.


Totes les fotos son de gerard xl i de l´albert.

9 comentaris:

  1. Espero que coincidamos mas veces y como ves no nos comemos a nadie, ademas siempre es divertido ir con mas gente que tenga la misma filosofia ;)

    ResponElimina
  2. David, cada dia et superes, tant amb les croniques, com sobretot amb la bici, m'agrada veure't saltar, cada vegada saltets una mica mes alts, i el que mes em va agradar, et vaig veure molta seguretat!!
    El dia va ser de puta mare, com tu dius per la companyia, jo tambe flipo amb l'AL575 que apart de fer molt bones fotos ;-D la seva bici es bastant pesada, pero baja que al costat de la d'en Robi i els seus 23 kg. es casi de rally em va dir l'al que li pesa uns 17kg.
    Diumenge Mataro amb mi i en Kulajy?
    JIJIJI
    Ja et vaig dir que no m'agrada presionarte.
    Ens veiem.
    Sergiktt

    ResponElimina
  3. La ultima la millor de totes les fotos!!!!

    Fun & Nyam a saltar s'ha dit!!!!

    Bona cronica David , aquest Blog cada dia té alguna coseta a explicar , i això es d'agrair!!

    Ens veiem company!!

    ResponElimina
  4. Devil: Seguro que coincidiremos mas veces, me gusta mucho vuestra filosofia.

    sergi ktt: vaig segur perque faig coses que se que puc fer, i en mica en mica pujo el llisto pero amb seguretat, no em pot succeir el de fa 2 anys a Vallnord.

    Joan: El que es d´agrair, es que la gent et llegeixi el que un explica, i tu sempre ets dels primers de llegir i comentar. Gràcies.

    ResponElimina
  5. no m´imaginava que la d´en rubi peses tant i la de l´albert tant poc per la bici que es.

    Pensa que a la pujada del sender de selleres o com es digui, el portava més endavant i casi no el seguia.

    S´ha de reconeixer tambe que tant en Devil com en rubi amb les seves
    banshees tenen molt merit com rutegen.

    ResponElimina
  6. http://www.juegos.com/juego/BMX-Master.html

    VINGA VA JA PODEU ENTRENAR....

    ResponElimina
  7. Xavi: ja,ja,ja a partir de demà començo a entrenar!!!

    ResponElimina
  8. Només puc dir QUINA ENVEJA!!! Me n´alegro molt que us ho passessiu tant bé, espero ser a la propera, ets un crac amb les cròniques!

    Yago

    ResponElimina
  9. Et vam trobar a faltar tots.
    Sobretot en housey, que anava boig buscant algu amb qui picar-se,ja,ja,ja.

    Segur que a la propera ens veiem.

    ResponElimina