dissabte, 18 d’abril del 2009

La prohibida

El divendres tocava sortida per entrenar una mica. Amb l´Esther hem decidit de fer una ruta clàssica. Can draper fins a Can Valls coll butí, baixada de coll butí i la prohibida fins l´autopista.
Hem començat tranquilament, de seguida hem vist que el temps amenaçava hi ha començat a ploure una mica,pero la sorpresa no ha sigut aquesta sino que a l´altura de Can valls direcció coll butí sento un soroll, em giro i  tu en Joan " el jefe" esprintant per agafar-nos.
Ha decidit venir amb nosaltres, ja que ell tenia pensat fer més km, pero el temps estava cada vegada pitjor.
A dalt de tot a Coll butí,ja plovia molt més, llavors jo he tret la càmera per gravar la baixada i provar com va la go pro amb pluja i aquí teniu el resultat:

AH! per cert no us perdeu el minut 4 amb 18 segons i es que "el jefe" es un mestre i decideix
caure amb el tall de cançó a cançó, vaja un geni... ja,ja,ja.



3 comentaris:

  1. això ja comença a ser de profesional.
    Ah la caiguda del jefe sembla de colegial

    esther

    ResponElimina
  2. Que guapo!!!

    Amb aquesta música tot es millora , i sí , és cert el Jefe l'encerta just en el tall de la mateixa , ara bé com puja el tio ehh!!

    Aquesta cam sembla que graba prou bé , será cuestió d'apuntar-se un dia i veure si amb la velocitat perd qualitat d'imatge... (que diria que no)

    David vull que m'ensenyis aquestes zones i m'ajudis a trobar-ne una on pugui fer un circuit de DH , no pot ser que haguem d'anar a Llinars cada cop que vulguem fer unes baixades , demà o dimarts em començaré a mirar llocs on poguem tenir els Descenders Boys un circuit aprop on entrenar.

    Segueix així amb el Blog , que esta agafant un nivell molt serio!!!

    Felicitats per el video!!!

    En veiem company!!

    ResponElimina
  3. si vols demà podem quedar el migdia i anem a fer un cop d´ull.

    ResponElimina